Ünlü ressamın acı günü

'Komet' adıyla tanınan ünlü ressam-şair hemşehrimiz Gürkan Coşkun'un Fransızca öğretmeni olan eşi Zeynep Bayramoğlu yaşadığı apartmanın boşluğunda ölü bulundu.

06 Temmuz 2017 Perşembe 00:02
Ünlü ressamın acı günü

'Komet' adıyla tanınan ünlü ressam-şair hemşehrimiz Gürkan Coşkun'un Fransızca öğretmeni olan eşi Zeynep Bayramoğlu yaşadığı apartmanın boşluğunda ölü bulundu.

Polis kayıtlarına 'şüpheli ölüm' olarak geçen olay önceki gün saat 14.00 sıralarında Cihangir Mahallesi Başkurt Sokak 33 numaradaki apartmanda meydana geldi. 5 katlı binanın en üst katında ikamet eden 48 yaşındaki Fransızca öğretmeni Zeynep Bayramoğlu'nu apartman boşluğunda yerde yatar halde gören komşuları hemen 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine ulaşan sağlık ekibi Bayramoğlu'nun yaşamını yitirdiğini tespit ederek polise haber verdi. Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekibinin ardından itfaiye erlerinin yardımıyla apartman boşluğundan çıkarılan Zeynep Bayramoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri de olayın düşme mi yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek için çok yönlü inceleme başlattı.


"ZEYNEBİM... SEN ÖLEMEZSİN"


Aşırı miktarda sigara içtiği ifade edilen Zeynep Bayramoğlu'nun, kansere yakalanan eşini etkilememesi için bir süredir ayrı yaşadığı, bu nedenle de son zamanlarda psikolojisinin bozulduğu belirtildi. Olay yerine gelen 72 yaşındaki ünlü ressam Gürkan Coşkun, ölümüne inanamadığı eşinin ardından "Zeynebim nasıl kıydın kendine. Sen ölemezsin" diyerek gözyaşı döktü. Gazetecilere açıklamada bulunan Coşkun, "Yıllarca Paris'te yaşadık. Kendisi çok sigara içiyordu. Ben de hasta olduğum için ayrı yaşıyorduk ama sık sık görüşüyorduk. Dün saçlarını kısa kesmişti. Eve iki hizmetçisi gelip evi temizlemişlerdi. Kütüphanedeki kitapları çatıya atmış. Evde kedileri vardı. Psikolojisi bozuktu hastaneye götürmek istedik kabul etmedi" diye konuştu.(Sabah)

 

Son Güncelleme: 06.07.2017 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.