Unutmadık, unutturmayacağız

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın isminin verildiği kültür merkezi açılıyor.

08 Haziran 2021 Salı 18:05
Unutmadık, unutturmayacağız

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 9 Haziran Çarşamba günü saat: 11.00’de açılışı yapılacak olan Gülabibey Mahallesinde bulunan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

‘Şehidimizin adını unutturmayacağız’ diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda Şehit olan Şenay Aybüke Yalçın’ın şahadetinin yıl dönümünde şehitimizin adını verdiğimiz Kültür Merkezimizde çalışmalarımızı bitirip açılışa hazır hale getirdik. Kadınlarımızın ve gençlerimizin faydalanabileceği içerisinde çeşitli kursların olduğu bu merkezimizde, öğrenmek ve güzel vakit geçirmek isteyen tüm hemşehrilerimiz faydalanabilirler. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezimiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akp ye oy vermem 2021-06-08 18:42:06

Şehit öğretmenimizin adını içerisini vasıfsız koşulsuz şartsız sadece akp kadin kolları üyesi memurlar ile doldurduğunuz merkezlere vermek biraz garip değil mi. Bu vatanın tüm şehitlerine sonsuz rahmetler dilerim.