Ürün Güvenliği Mobil Aracı Çorum’da

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında Ürün Güvenliği...

08 Ekim 2014 Çarşamba 16:48
 Ürün Güvenliği Mobil Aracı Çorum’da


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca her yıl 13-19 Ekim tarihleri arasında Ürün Güvenliği Haftası kutlanması ve bu hafta kapsamında kamuoyunda farkındalık yaratılması, ürün güvenliği bilinci oluşturulması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.


Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Murat Ocak’ın verdiği bilgiye göre, bu faaliyetler çerçevesinde Led Ekranlı Ürün Güvenliği Mobil Aracı yarın Çorum’u ziyaret edecek. Türkiye genelinde 19 ili dolaşacak olan mobil araca eşlik edecek bakanlık ve il müdürlüğü uzman personelince vatandaşların soruları cevaplandırılacak ve promosyon malzemeleri dağıtılacak. Led Ekranlı Ürün Güvenliği Mobil Aracı 09:00’da Hürriyet Meydanı önüne park ederek stant açacak. Saat 11:30’da Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Sayın Muhsin Dere tarafından yazılı ve görsel basına açıklama ve bilgilendirme yapılacak. Aynı gün öğrencilerin bilgilendirilmeleri ve bilinçlendirilmeleri amacıyla Ürün Güvenliği aracı saat 14:00’den sonra Bahçelievler Salim Akaydın Ortaokulunda, saat 15:30’den sonra 23 Nisan Ortaokulunda stant açacak.


Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü’nün denetiminden sorumlu olduğu asansörler, teleferikler, elektrikli ekipmanlar, gaz yakan cihazlar, kazanlar, makinalar, sivil kullanım amaçlı patlayıcılar, atex ürünleri, aerosol kaplar, basınçlı ekipmanlar, taşınabilir basınçlı ekipmanlar, otomotiv yönetmelikleri kapsamında yaklaşık 1500 farklı ürün hakkında tüketiciler, satıcı ve sağlayıcılar ile üreticilerin varsa sorunlarının çözümüne ve bilgilendirilmelerine yönelik her türlü katkı sağlanacak.




Son Güncelleme: 08.10.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.