Uslu, Çorumlu Gençleri Gazi Meclis’te Ağırladı

Çorum Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, idarecileri ve öğrencileri Gazi Meclisi ziyaretlerinde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile bir araya geldiler.

21 Kasım 2016 Pazartesi 22:11
 Uslu, Çorumlu Gençleri Gazi Meclis’te Ağırladı


Çorum Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, idarecileri ve öğrencileri Gazi Meclisi ziyaretlerinde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile bir araya geldiler.


TBMM’yi ziyaret eden öğrencilere 15 Temmuz hain darbe gecesinde yaşananlar ve parlamento çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Uslu, “ 15 Temmuz hain darbe girişimini sivil siyaset ve millet iradesi kazandı. Türkiye’de bugüne kadar çok darbe ve muhtıra oldu. O gün milletçe bir olmamız, hükümetimizin de karalı tavrı, iktidar ve muhalefet partilerinin birlikte hareket etmesi darbeye karşı verdiğimiz en güzel cevaptı. Hz. Ali’nin de buyurduğu gibi; İnsanlar ya dinde kardeş, ya hilkatte eştir.”


Gençlerimizin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “ Bizden önceki arkadaşlarımız nasıl bu koltuklarda oturdularsa yarın sizlerde bu koltuklarda oturup sorunun parçası değil, çözümün tarafı olacaksınız. Bugün Çorum’un Doğalgaz ve Demiryolu sorununu kalmadı. Bir kısım barajlar, göletler yapılıyor bunlar zamanında eksiksiz yapılsaydı bugün daha farklı hizmetler için çalışıyor olacaktık. Meslek liselerinin önündeki katsayı engelini kaldırarak meslek liselerinin önünü açtık. Üniversiteye girişlerde sorun yaşıyorlardı, o sorunu çözdük. Hükümetimiz döneminde en fazla yatırımı ve bütçeden en fazla kaynağı eğitime harcadık ve harcamaya da devam edeceğiz. Çünkü bilgi çağın en önemli gücüdür” dedi.


Çorum Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri; Ak Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya teşekkür ederek, çok önemli ve unutamayacakları bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, özellikle TBMM'de bombalanan yerleri gördüklerinde çok etkilendiklerini, darbe teşebbüsünün ne kadar hain bir eylem olduğunu çok daha iyi anladıklarını ifade ettiler.

Son Güncelleme: 21.11.2016 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165