Uslu, ÇSGB İftarına katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu STK temsilcilerine iftar yemeği verdi.

30 Haziran 2016 Perşembe 17:32
 Uslu, ÇSGB İftarına katıldı


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu STK temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Yapılan açıklamaya göre, İftara, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Konya Milletvekili Halil Etyemez, İzmir Milletvekili Necip Kalkan, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar,  İşçi ve İşverenler Sendikaları ve Memur Sendikaları Konfederasyon Başkanları katıldı.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, terör saldırılarında hayatını kaybedenleri rahmetle andı.


Konuşmaların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya dünyanın ilk Toplu İş Sözleşmesi olan ve Kütahya’da imzalanan 13 Temmuz 1766 tarihli Fincancılar Anlaşmasını takdim etti.

Son Güncelleme: 30.06.2016 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.