Uslu'dan sancak ile güne merhaba

AK Parti Milletvekili Uslu, üzerinde Fetih Suresi'nin ilk ayetinin bulunduğu Osmanlı sancağı ile güne merhaba dedi

24 Ocak 2018 Çarşamba 08:08
Uslu'dan sancak ile güne merhaba

TBMM İdare Amiri, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, yeni güne 20. yüzyıl Osmanlı sancağı ile merhaba dedi. 

Her yeni güne sosyal medya hesabından '"Vakti Şerifler hayrola,hayırlar fethola,şerler defola,kulüb-i aşıkan küşâd ola,demler,saflar ziyade ola...." duası ve Peygamber Efendimiz'e salavat ile başlayan AK Parti Milletvekili Uslu, bugün de Afrin Harekâtı nedeniyle duayla birlikte 20. yüzyıl Osmanlı sancağını sosyal medya hesabına ekledi. Sancakta besmele ve tevhit ile birlikte Fetih Suresi'nin ilk ayetleri yer alıyor.  

Son Güncelleme: 24.01.2018 08:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilal 2018-01-24 15:42:37

İçi başka dışı başka olmamalı insanın. Toplumun ortak değerleri olan manevi değerleri sanki kendi tekelindeymiş gibi kullanmamalı. Sosyal medyada şov yapmamalı insan gerçek duygularını da ifade edebilmeli. Mesela bu memleketin sigortası ülkücülerin karşısında olmamalı ve ben ülkücüleri seviyorum diyebilmeli. Reisin dediği gibi harbiden herkesi kucaklayabilmeli insan. Ak partiyi babasının çiftliği gibi kullanmamalı, pek çoğu 17-25 aralık öncesinden defolu olan çevresindekilere mesafeli davranabilmeli insan. Öfkeli olmamalı. Çorum'un ciddi isteklerine kulak tıkamamalı, kibirden uzak kalmalı ve uçağı havada göstermemeli insan. Ak olmalı, saf olmalı ve duru olmalı.