Uslu devreye girdi, personel geliyor

Çorum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

01 Aralık 2016 Perşembe 16:49
Uslu devreye girdi, personel geliyor

Çorum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Pamuklu ve Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

Çorum’da yapılan eğitim çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette Müftü Yardımcısı Pamuklu, “Müftülük olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın öncülüğünde milletimize yönelik çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza din hizmetlerimizle birlikte din eğitimi, dini yayınlar, cami hizmetleri, cami dışındaki hizmetler, sosyal içerikli din hizmetleri, engelli kardeşlerimize yönelik hizmetler, gençlerimize, ailelere yönelik hizmetler, hastanelerde ve hapishanelerdeki vatandaşlarımıza yönelik hizmetler gibi pek çok alanda çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

İŞKUR Toplum Yararına Program kapsamında müftülüklere sağlanan istihdam için teşekkür eden Pamuklu, “Çorum’a sağladığınız İŞKUR istihdam programlarından kurum olarak faydalanıyoruz. Yeni başlattığımız eğitim çalışmaları kapsamında Çorum Merkez ve İlçe Müftülüklerimiz için İŞKUR’dan 112 kişilik katılımcı talebimiz oldu. Desteklerinizi yeniden bekliyoruz” dedi.


En büyük yatırımın gençlere yönelik milli ve manevi eğitim olduğunu söyleyen Uslu, “Milli Eğitim Bakanlığımız okullarımızda gençlerimizin en iyi şekilde eğitimi için çalışmalarını yürütüyor. Gençlerimizin milli ve manevi olarak eğitilmeleri konusunda siz değerli hocalarımıza da büyük görevler düşüyor. 15 Temmuz gecesinde camilerimizde yükselen ezan ve Sâla’larla milletimiz inanç ve itikadıyla meydanlarda bir ve beraber oldu. Bu duyguların ilelebet yaşatılması değerli eğitimcilerimizin çalışmalarıyla olacaktır. Bütün hizmetleriniz daha çok bugünü inşa etmeye yönelikken, gençlerin eğitimi milletimizin geleceğini inşa etmeye yöneliktir. Tarih sahnesinde bize süreklilik kazandıran, kimliğimizin mayası yüce dinimizi, yüce Kitabımızı ve sevgili Peygamberimizin sevgisini nesiller boyu yaşatmamız olmuştur. Kamu kurumlarımızın Toplum Yararına Çalışma taleplerini Bakanlığımızla görüşerek imkânlar ölçüsünde karşılamaya devam edeceğiz” dedi.


Çorum Müftülüğünün Toplum Yararına Program kapsamında 112 kişilik istihdam talebiyle ilgili heyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüştüren Uslu, “Sayın Bakanımızın olumlu yaklaşımını gördük. Kendisine Çorum adına teşekkür ediyoruz” dedi.



Son Güncelleme: 01.12.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.