Uslu, Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Kadir gecesini kutladı.

30 Haziran 2016 Perşembe 18:27
 Uslu, Kadir Gecemiz Mübarek Olsun


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Kadir gecesini kutladı.


Uslu, “Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerinde, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını buruk bir şekilde yaşıyoruz. Bu mukaddes geceye has manevi atmosferi bir kez daha teneffüs etme imkânı bulacak olmak, bizleri ziyadesiyle sevindirmekte ve mutluluğumuzu artırmaktadır. Bu gecede Mısır, Suriye, Arakan, Doğu Türkistan,  Irak, Karabağ, Çeçenistan, Filistin, Kerkük’de zulüm gören kardeşlerimize ve dünyanın her yerindeki mazlumları dualarımızda unutmayarak, zulmün son bulmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.


Bu vesile ile hemşehrilerimizin ve milletimizin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu müstesna gecede yapacağımız dualarımızın bir rahmet yağışı olarak bütün dünyaya barış, huzur ve saadeti, birlik ve beraberliği getirmesini diliyor, şiddet ve gözyaşının dinmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. ”dedi. 

Son Güncelleme: 30.06.2016 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.