Uslu ve Kafkas resepsiyonda

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, 24. Dönem 4. Yasama yılının başlaması dolayısıyla Meclis Tören Salonu'nda resepsiyon verdi.

02 Ekim 2013 Çarşamba 16:37
Uslu ve Kafkas resepsiyonda

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, 24. Dönem 4. Yasama yılının başlaması dolayısıyla Meclis Tören Salonu'nda resepsiyon verdi.

Çiçek çifti, saat:19.00’dan itibaren davetlileri karşıladı. Davetliler ile tek tek tokalaşan Cemil Çiçek ve eşinin liderler arasındaki ilk konukları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu'nun hemen ardından salona MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, beraberindeki milletvekilleriyle geldi. Muhalefet liderlerinden sonra ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile resepsiyona katılarak, Çiçek ile tokalaştı. TBMM Başkanı Çiçek ve eşi Gülten Çiçek'in, liderlerin ardından gelen davetlileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünissa Gül oldu.

Resepsiyona, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, TBMM Divan Üyeleri,  AK Parti, CHP, MHP ve BDP milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda davetli katıldı.






Son Güncelleme: 02.10.2013 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165