Uslu’dan önemli nasihatlar

Türkiye Gençlik Konseyi Ankara İl Başkanı İsmail Değer ve yönetimi AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare...

29 Ocak 2014 Çarşamba 17:00
 Uslu’dan önemli nasihatlar

Türkiye Gençlik Konseyi Ankara İl Başkanı İsmail Değer ve yönetimi AK Parti  Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Gençlik Konseyi Ankara İl Başkanı İsmail Değer, Başkan Yardımcıları; Reyhan Karaca, Murat Doğan, İsmet Koçak, Uslu’yu makamında ziyaret ederek, Ankara Gençlik Konseyi çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Türkiye Gençlik Cemiyeti Ankara şubesi üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Salim Uslu, Gençlik Cemiyeti üyelerine önemli mesajlar vererek, “Yaptığınız işi en iyi ve kaliteli şekilde yapın. Kendi yeteneklerinize güvenin ve geliştirin. Günümüzde niceliklerden çok nitelikler önemli hale geldi. Niteliklerinizi, birikimlerinizi, donanımlarınızı, kapasitelerinizi arttırın. Önce kurumunuzu saygın bir hale getirin. Oturduğunuz koltuklar size güç vermesin. Siz onlara güç verin.” Diyerek Başarılar diledi.








Son Güncelleme: 29.01.2014 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.