Uzman hekimlere veda yemeği

Osmancık Devlet Hastanesi’nde görev yapan iki uzman doktorun başka hastanelere tayini nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

30 Eylül 2013 Pazartesi 23:52
 Uzman hekimlere veda yemeği

Osmancık Devlet Hastanesi’nde görev yapan iki uzman doktorun başka hastanelere tayini nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.

Osmancık Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Ünitesi Uzman Dr. Selcan Çelik ve Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Akar'ın hastanedeki görevlerinden ayrılacak olmasından dolayı mesai arkadaşları tarafından bir veda programı hazırlandı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Yücel ile hastane yönetiminin de katıldığı yemekte hem renkli hem de duygusal görüntüler yaşandı.

Başhekim Op. Dr. Yüksel Yücel, Dr. Selcan Çelik ile Op. Dr Mustafa Akar’ın hastaneden ayrılmalarından dolayı veda yemeği düzenlediklerini belirterek, “Arkadaşlarımıza Osmancık Devlet Hastanesi’ne verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerinden dolayı mutluyuz. Aynı zamanda aramızdan ayrıldıkları için burukluk yaşıyoruz. Bundan sonraki meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Uzun yıllardır Osmancık Devlet Hastanesi'nde görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Selcan Çelik İstanbul Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne; Ortopedi Uzmanı Op. Dr Mustafa Akar ise Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi'ndeki görevlerine başlamak üzere ilçeden ayrıldılar.





Son Güncelleme: 30.09.2013 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165