Uzmanından sektörü dinlediler

Tofaş Satış Sonrası Bölge Müdürü Mahmut Genç, Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu...

07 Mart 2015 Cumartesi 10:21
Uzmanından sektörü dinlediler


Tofaş Satış Sonrası Bölge Müdürü Mahmut Genç, Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri ile Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.


MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Teknik Bilimler MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Barış Ayar, Öğr. Gör. Nevzat Koçak, Teknik Bilimler MYO Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özgür Özdilli, Teknik Bilimler MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Derviş Erol, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Karakaşlar Grup Genel Müdürü Yıldırım Orkun Bayındır ve Karakaşlar Grup Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Karakaş da katıldı.


Otomotiv sektöründeki yeni teknolojilerle istihdamın konu alındığı söyleşide Mahmut Genç, “Teknolojinin getirdiği beklenti ve bakış açısı bizleri daha farklı bir dünyaya iletiyor. Hangi kuşakta olursak olalım yarına kalmayı ve yarını görmeyi istiyorsak yarınlarımız için üretmeliyiz” diye konuştu.


İnsan kaynaklarında yaşanan rekabete dikkat çeken Genç, “Bu rekabeti farklılık yaratan kazanır. Farklılıkta mesleki yetkinlik öne çıkması lazım. Bunu da en iyi bu sıralardayken elde edebilirsiniz” dedi. “Elde ettiğimiz veya edemediğimiz bütün sonuçların sorumlusu biziz” diyerek, öğrencilere gerekçelerin arkasına sığınmamaları gerektiğine dikkat çekerek başarılar diledi.


Soru cevap kısmı ile sonlanan söyleşide Rektör Yardımız Prof. Dr. Mustafa Bıyık, etkinliğe katılımından dolayı Tofaş Satış Sonrası Bölge Müdürü Mahmut Genç’e teşekkür etti.


Program sonunda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Atölyesi de gezildi.



Son Güncelleme: 07.03.2015 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.