Vali Akkent'i dinledi

Vali Necmeddin Kılıç, Akkkent'te Halk Günü Toplantısı düzenledi

15 Kasım 2017 Çarşamba 16:01
Vali Akkent'i dinledi

Her hafta düzenli olarak bir mahallede devam eden Halkla Buluşma Huzur Toplantılarının ikinci turu, bu hafta Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında Akkent Mahallesi’nde başladı.

TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlkokulu Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Valimiz Sayın Necmeddin KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Murat KOLCU, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan CANDAN, daire müdürleri, Akkent Mahallesi Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Kılıç, “Geçen yıl ilkini yaptığımız mahalle toplantılarının ikinci turuna devam ediyoruz. Bir yıl boyunca sizlerden gelen talepleri hassasiyetle değerlendirdikleri için Emniyetimize Jandarmamıza Belediyemize ve diğer kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Mahalle olarak burada huzurun çok iyi olduğunu biliyorum. Devletimizin ve hükümetimizin görevi gençlerimizi uyuşturucu madde bağımlılığından kurtarmaktır. Biz bu konuda çok titiz çalışıyoruz. Bu durum ilimizde minimum seviyededir. Bu çalışmayı siz velilerimiz ile birlikte yürüteceğiz. Dezavantajlı gruplar için bir projemiz var. Her mahallemizde garip guraba engelli dul yetim gibi mahalle sakinleri ile Kamu Kurumları arasında köprü görevi görecek gönüllüleri bekliyoruz. İhtiyaç sahibi hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta bırakılmaması konusunda herkes, her sorumlu ciddi bir şekilde çalışıp hiç kimsenin mağdur edilmeyecek.” dedi.

Konuşmasının devamında güçlü bir devlet olduğumuzu ve herkese yetecek kadar imkâna sahip bulunduğumuzu da belirten Kılıç, toplantıya katılan mahalle sakinlerinden çevresindeki mağdur olan ailelerin kendilerine yardım edilmek üzere bildirilmesini istedi.

Daha sonra mahalle sakinlerine tek tek söz verilerek sıkıntı, istek ve şikâyetleri dinlendi. Çözüm konusunda ilgili daire amirleri talimatlandırıldı.

Halkla Buluşma Toplantısının ardından Okul Aile Birliği üyeleri ile bir araya gelen Vali Kılıç, okul ile ilgili konuları görüştü.

Son Güncelleme: 15.11.2017 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.