Vali Başköy Belediyespor’la bayramlaştı

Vali Sabri Başköy, Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Çorum

17 Ekim 2013 Perşembe 15:06
 Vali Başköy Belediyespor’la bayramlaştı


Vali Sabri Başköy, Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Çorum Belediyespor'un yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularla Çorum Belediyespor'un tesislerinde bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşmaya; Mali Asbaşkan Mustafa Özbayram, Teknik Dikrektör Sedat Özbay, Yardımcısı Arif Ceylan, Kaptan Nedim Köseoğlu ile diğer futbolcuların tamamı  katıldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Çorum Belediyespor yönetimi, bayramlaşma ziyaretinden dolayı Vali Başköy'e teşekkür etti.

Çorum Belediyespor kafilesi ile tek tek tokalaşak bayramlarını kutlayan Vali Başköy,  Çorum halkının takıma güvendiğini ve takımın başarılı bir sezon geçireceğine inandığını ifade ederek kendisininde zaman zaman maçlara gelerek zevk ile seyirettiğini belirtti ve Çorum Belediyespor kafilesine tüm sezon boyunca başarılar diledi.





Son Güncelleme: 17.10.2013 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.