Vali bizzat rica etti

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'da pandemiye karşı tedbirleri açıkladı, Çorumlu'dan bir de ricada bulundu.

11 Ağustos 2020 Salı 12:32
Vali bizzat rica etti

Vali Mustafa Çiftçi, COVİD-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Pandemi süresince birey olarak hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Tüm hemşerilerimizden maske, sosyal mesafe ve hijyene mutlaka uymalarını rica ediyor, sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum.” dedi.

İşte Vali Çiftçi’nin o açıklaması:

Çin’de başlayıp hemen hemen tüm dünyaya yayılan Corona Virüsün yayılmasını önlemek için ülkemizde ve ilimizde çeşitli tedbirler alınmış ve uygulamaya konulmuştur. Vatandaşlarımızın tedbirlere uymasını sağlamak üzere İdari ve Adli cezalarla uyulması gereken kurallar belirlenmiştir.

ÇORUM'DA 1459 KİŞİYE PARA CEZASI

Covid 19 tedbirleri kapsamında bugüne kadar ilimizde Emniyet, Jandarma ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde 1459 kişiye toplamda 1.338.923 TL tutarında idari para cezası uygulanmıştır. Denetimler aralıksız devam edecek olup, salgın tehlikesini ortadan kaldırmak için kurallara riayet edilmesi önem arz etmektedir.

MASKE ZORUNLULUĞUNU HATIRLATTI

Dışarıya çıkmak zorunda kaldığımızda ise maske kullanılması gerekmektedir. Hepimiz bu mücadelenin kurallarına ne kadar hızlı, ne kadar ciddi adapte olursak o kadar olumlu sonuç alırız.

VALİ'NİN ÇORUMLU'DAN RİCASI

Pandemi süresince birey olarak hepimiz birbirimizden sorumluyuz. Tüm hemşerilerimizden maske, sosyal mesafe ve hijyene mutlaka uymalarını rica ediyor, sağlıklı ve hayırlı günler diliyorum.”

Son Güncelleme: 11.08.2020 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-08-11 14:16:09

Sayın Valim, Çorum'da koronavirüs hasta sayısı az iken kısıtlamaların kaldırılması ile kolluk kuvvetleride denetimleri gevşetti. Şuanda hastalık arttıysa sizinde hatanız var. Çünkü haftalardır saat kulesi etrafında maskesiz dolaşanları siz ve görevliler hiç mi görmedi. Şimdi hastalık artınca tekrar tedbirler alınıyor. İnşaALLAH geç kalınmamıştır.

Avatar
Çorum 2020-08-11 12:44:31

Sayın Valim ALLAH yolunu açık etsin

Avatar
Can 2020-08-11 15:13:32

Polisler caddede boş volta atacağına maskesizlere el atsınlar adam devletin polisine direniyor bu ne demektir acımayacaksın sağlık riske giriyorsa

Avatar
@corumsever 2020-08-11 17:14:29

Düğün salonlarında önlemler yetersiz

Avatar
Corum 19 2020-08-11 19:50:39

Bence tum dugunler iptal edilmeli toplu yapilacak tum etkinlikler durdurulmali maskesiz kimse olmamali ve park bahceler bile yasaklanmali

banner165