Vali çocukları sevindirdi

Sungurlu'yu ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, hastanede tedavi gören çocukları sevindirdi.

21 Temmuz 2019 Pazar 14:05
Vali çocukları sevindirdi

Vali Mustafa Çiftçi bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sungurlu'ya geldi. 
İlk olarak Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Kampüs inşaatını gezen Vali Mustafa Çiftçi, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer’den bilgi aldı.


Vali Çiftçi, daha sonra Sungurlu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastalara acil şifalar dileyen ve karanfil veren Vali Çiftçi, çocuk servisinde yatan çocuk hastalara ise çeşitli oyuncaklar hediye etti. 


Çiftçi ve beraberindeki heyet hastane ziyaretinden sonra Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezinde incelemelerde bulundu. Son olarak bir tekstil firmasını gezen Vali Mustafa Çiftçi, firma hakkında bilgi aldıktan sonra atölye çalışanlarıyla sohbet etti. Tekstil atölyesi ziyaretinden sonra esnafları ziyaret eden Çiftçi, esnafa hayırlı işler dileyerek, isteklerini dinledi. Vali Çiftçi daha sonra ilçeden ayrıldı.
Vali Çiftçi’ye ziyaretinde Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkan vekili İsmet Gülünay, Başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz, Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz ve diğer protokol üyeleri eşlik etti.


İHA

 

Son Güncelleme: 21.07.2019 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165