Vali Çorum'un tümüne çağrı yaptı

Vali Mustafa Çiftçi ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına tam destek verdi, kamu ve özel teşebbüsü kampanyaya destek olmaya davet etti.

27 Şubat 2020 Perşembe 14:39

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Kültür Turizm Derneği’nin bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı’nda ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına tam destek verdi. Ardından tüm kamu ve sivil kuruluşları kampanyaya katkı vermeye davet etti.
Kamu kurum ve  kuruluşları ile ile sivil toplum temsilcilerini kampanyaya katkıya davet eden Vali Çiftçi, mesajında şöyle dedi; “Çorum Kültür ve Turizm Derneği tarafından ‘Çocuklarımız Okusun Diye’ kampanyasına valilik olarak tam destek veriyoruz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, meslek teşekküllerini ve sivil toplum kuruluşlarını kampanyaya katılmaya ve destek vermeye davet ediyorum."

Son Güncelleme: 27.02.2020 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski bir Kurgu-Montaj uzmanı 2020-02-27 15:27:22

Mustafa Abim, videoda Vali Bey'in sesi gelmiyor.

Misafir Avatar
TEŞEKKÜR 2020-02-27 16:14:30 @Eski bir Kurgu-Montaj uzmanı

Sağ ol sayın editör. Düzeldi ses problemi.

Beğenmedim! (0)

banner165