Vali'den döviz bozduran vatandaşlara teşekkür

Çorum Valisi Kılıç, Cumhurbaşkanı'nın çağrısı üzerine döviz bozduran vatandaşlara teşekkür etti.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 17:23
Vali'den döviz bozduran vatandaşlara teşekkür

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, döviz bozduran Çorumlular’a teşekkür etti.

Vali Kılıç, sosyal paylaşım hesabından, “Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine altınlarını ve dövizlerini bozdurmak için kuyumculara ve döviz bürolarına hücum eden kıymetli hemşerilerimizi muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

Öte yandan İHA'nın haberine göre, Çorum’da vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, serbest piyasalarda dolar kurunun 6 TL’nin üzerine çıkması nedeniyle yaptığı çağrı üzerine ellerindeki dövizleri bozdurmak için seferber oldu.

ABD ile yaşanan kriz sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yastık altındaki dolar ve altınların bozdurulup ekonomiye kazandırmalarını istemesi üzerine vatandaşlar döviz bürolarına akın etti. ABD’ye sert tepki gösteren vatandaşlar dövizlerini Türk lirasına çevirdi.

Osman Gündoğan adlı bir vatandaş, Amerika’nın gözünün önüne bakmasını isteyerek, “Biz Osmanlı torunlarıyız. Gözünün önüne bak. Kapının önüne tanklar inecek. Yapmayın bunu yapmayın. Nedir bu ne. Allah yardım etsin. Allah yardımcımız olsun. Tehlikedeyiz. Amerika kendine gel kendine” diye tepkisini dile getirdi.

Son Güncelleme: 13.08.2018 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-08-13 19:19:52

Vatandaş dövizi altını bozdurmak istiyor.fakat döviz büroları bu durumu istismar ediyorlar.bir çeyrek altında alım ile satım arasında 70 tl fark olur mu??

Avatar
Hasret 2018-08-13 23:02:31

Fiyatin altinda bozuyorlar 100 tl oynuo bu kdar olmaz neyse onu vermeleri gerekirken yapmiyorlar duysunlar burdan terbiyesizler