Vali Hilmi Ağa Konağı’nı inceledi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Kargı'da bir dizi incelemelerde bulundu.

13 Haziran 2019 Perşembe 19:31
Vali Hilmi Ağa Konağı’nı inceledi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bazı yatırım ve projeleri incelemek, ilçenin mevcut durumu hakkında bilgi almak, kurum ve kuruluşları tanımak, sorun ve talepleri dinlemek ve koordinasyon sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla Kargı İlçesini ziyaret etti.

İlk olarak tarihi Hilmi Ağa Konağı işletmecisi Recep Temur’dan konağın tarihi hakkında bilgiler alan Vali Mustafa Çiftçi, tarihi bir müzeyi andıran konağı beğendi.


Vali Çiftçi’ye Kargı ziyareti sırasında; Çorum İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Müftüsü Muharrem Biçer, Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik ve bazı daire amirleri eşlik etti. 
Vali Çiftçi ve beraberindeki protokol üyelerini Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Belediye Başkanı Zeki Şen, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve Kaymakamlık personeli karşıladı. 
Çocukların çiçeklerle karşıladığı Vali Çiftçi, ilk olarak Kaymakamlık makamını ziyaret etti. Daha sonra Kargı Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Çiftçi ardından tarihi Hilmi Ağa Konağı’nı inceledi. Ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Çiftçi Kargı Bezi’nin yapım aşamasını izleyerek kurs hocalarından bilgiler aldı.
Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde muhtarlarla bir araya gelen Vali Çiftçi, muhtarların talep ve şikayetlerini dinleyerek ilgili kurum müdürlerine sorunların çözümü için talimat verdi.

Son Güncelleme: 13.06.2019 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kargılı 2019-06-13 19:36:51

Kargının sosyal hayatına büyük yenilik getiren Hilmi ağa Konağını ziyaret etmesi memnuniyet verici.