Vali Kara bayram ziyaretlerinde

Vali Ahmet Kara, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kamile-Ahmet Akdağ Huzurevi...

18 Temmuz 2015 Cumartesi 15:10
 Vali Kara bayram ziyaretlerinde


Vali Ahmet Kara, Ramazan Bayramı dolayısıyla Kamile-Ahmet Akdağ Huzurevi, Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Mimar Sinan Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret etti.


Vali Ahmet Kara,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Garnizon Komutanı Vekili J. Yb. Metin Özbek, Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kamile-Ahmet Akdağ Huzurevi’ni ziyaret etti.


Kamile-Ahmet Akdağ Huzurevi Müdürü Hüseyin Penez’in de hazır bulunduğu ziyarette yaşlılar ile bayramlaşan Vali Kara, bir süre huzurevi sakinleri ile sohbet etti.


‘DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH’


Vali Kara, Bayram ziyaretlerine , Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile devam etti. Yaşlısına bakamayan bir devletin geleceğini temin edemeyeceğini belirten Kara, ‘’ Sizlere bakmak bizim görevimiz. Yaşlısına bakmayan devlet geleceğini temin edemez. Bizlerde yaşlanacağız. Önemli olan sağlıklı yaşlanmak. İnşallah bizde sizler gibi sağlıklı yaşlanırız. Huzurevinde kalamayan yaşlılarımız var, gönlümüz huzurevlerinin sayısının çoğalması. Allah devlete zeval vermesin. Bayramların amacı küskünlerin barışması, yaşlıları ziyaret etmek. Bayramda helalleşin, selamlaşın. Allah sizin birliğinizi, dirliğinizi ve samimiyetinizi bozmasın. Amacımız sizin mutlu olmanız ve burada rahat yaşamanız. Düşmez kalkmaz bir Allah. Hepimiz birbirimize muhtacız. Hayatı kendinize çekilebilir kılın. Bayramınızı kutlar, sağlıklı ve huzurlu ömür dilerim.’’ dedi.


‘SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ’


Vali Kara’nın son durağı ve Mimar Sinan Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu oldu.


Gençler sizler bizim geleceğimiz ve en önemli kesimimizsiniz. İleride, idareciler, yöneticiler her türlü imkanları kullananlar sizler olacaksınız. Rahat olun, huzurlu olun diye devlet buraları sizlere temin ediyor. Yaşınızın ve buraların kıymetini bilin. İnsanın doğması, ölmesi bazı şeyleri seçmesi kendi elinde değil. Fakat güzel yaşaması her zaman kendi elinde. Okuyacaksınız, araştıracaksınız kendinizi yetiştireceksiniz. Buradaki imkanları değerlendirin. İyi gelecekler diliyorum. Hepinizin bayramı kutlu olsun.’’ diye konuştu.


Konuşmaların ardından Vali Kara Sevgi Evlerinde kalan çocuklara bayram harçlığı verdi.


Daha sonra Vali Kara bayram ziyaretleri kapsamında, TOKİ Sevgi Evleri ve Bahçelievler Karakolunu da ziyaret etti. 




Son Güncelleme: 18.07.2015 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.