Vali Kara’ya Borsa’yı anlattı

Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Kara’yı ziyaret etti.

10 Ekim 2014 Cuma 18:22
 Vali Kara’ya Borsa’yı anlattı


Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Kara’yı ziyaret etti. 

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, ziyarette Çorum’a yeni atanan Vali Ahmet Kara’ya borsa çalışmaları hakkında bilgi vererek, yeni görevinde başarılar diledi.

1988 yılında kurulan ilk dönemde sadece borsa kotasyonuna dahil ürünlerin tescilini yaparak faaliyet gösteren Ticaret Borsası'nın 2000 yılından itibaren satış salonunu da açarak Çorum halkına hizmet ettiğini dile getiren Bektaş, borsanın gerek kendi sorunları gerekse bölgesel ve ülkesel sorunların çözümüne aktif olarak katılarak bu konuda görüş bildirdiğini söyledi.

Bektaş, gelişmeleri yakinen takip ederek sahasında etkin hizmet verme anlayışını sürekli kılmayı amaç edindiklerini belirtti.

Borsanın ayrıca serbest piyasa kurallarının yerleştirilmesinde ve kayıt dışı ekonominin önlenmesinde ve bin bir zahmet ve emekle üretim yapan çiftçilerin mallarını en yüksek bedelle satışa sunduğunun altını çizen Bektaş, "Borsamız tüm bu hizmeti daha kaliteli sunmak, bölgedeki önemli bir eksikliği gidermek ve bu yöndeki talep ve ihtiyaçları karşılamak, bölgedeki ürünlerin kalitesinin Dünya standartlarında olmasını sağlamak, kaliteli üretim için üreticiyi teşvik etmek, tüketiciyi ürün kalitesine karşı güvenli kılmak ve ürün kalitesinde AB'nin belirlediği kriterleri yakalamak amacıyla tarım ürünlerimizin analizleri laboratuarlarımızda yapılarak satışa sunulmaktadır" diye konuştu.

Vali Ahmet Kara ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplumun tüm kesimleriyle Çorum’a en iyi şekilde hizmet edeceklerini ifade etti.

Ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Genel Sekreter Funda Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.





İHA

Son Güncelleme: 10.10.2014 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.