Vali Kılıç’ın eşinden Sevgi Evlerine ziyaret

Vali Necmettin Kılıç’ın eşi Necmiye Kılıç, Sevgi Evlerini ziyaret etti.

16 Aralık 2016 Cuma 16:42
Vali Kılıç’ın eşinden Sevgi Evlerine ziyaret

Vali Necmettin Kılıç’ın eşi Necmiye Kılıç, Sevgi Evlerini ziyaret etti.


Vali Necmeddin Kılıç’ın eşi Necmiye Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban ile birlikte Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu ile Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüklerini ziyaret etti. 


Çalışanlar ve çocuklarla sıcak bir ortamda görüşme yapan Vali Kılıç’ın eşi çocuklarla tek tek ilgilenerek, çocukların isteklerini dinledi. Sevgi Evlerinde çocuklara yönelik yapılan sosyal, sportif ve akademik çalışmalar hakkında kurum çalışanlarından bilgi alan Necmiye Kılıç, yapılan çalışma ve faaliyetleri olumlu bulduğunu, çocuklar için yapılabilecek farklı ve yeni etkinliklerin ve bu kurumlarda yapılan mevcut çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağını belirtti.


Sosyal, sportif ve akademik alanlarda önemli başarılar elde eden öğrencilerin ödüllendireceğini söyleyen Necmiye Kılıç, çalışanlara teşekkür etti.


Son Güncelleme: 16.12.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.