Vali maaşını bağışladı: ‘Şimdi kendi insanımıza Ensar olma zamanı’

Vali Mustafa Çiftçi, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bir aylık maaşını bağışladı, ardından ‘Şimdi kendi insanımıza Ensar olma zamanı’ çağrısında bulundu.

02 Nisan 2020 Perşembe 14:05
Vali maaşını bağışladı: ‘Şimdi kendi insanımıza Ensar olma zamanı’

Vali Mustafa Çiftçi, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına bir aylık maaşını bağışladı, ardından ‘Şimdi kendi insanımıza Ensar olma zamanı’ çağrısında bulundu.

İşte Çorum Valiliği'nden yapılan o açıklama:

“Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, millet olarak içinden geçtiğimiz zor ve sıkıntılı günleri hep birlikte dayanışma ruhuyla atlatabilmemiz için “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla bir yardım kampanyası başlatmıştır.

Bu meyanda kampanyayı ilimizde de aktif bir şekilde desteklemek, işinden ve gelirinden mahrum kalmış insanlarımıza bir nebze de olsa yardımcı olmak gayesiyle Sayın Valimiz bir aylık maaşını bağışlamıştır.

Çorum halkına, mülki idare amirlerine, belediye başkanlarına, üniversiteye, kamu görevlilerine ve çalışanlarına, sivil toplum örgütlerine, meslek odalarına, iş insanlarına, kısaca yardım yapabilecek herkese çağrıda bulunan Sayın Valimiz, “Zor durumda olan, günlük ihtiyaçlarını karşılamada güçlük çeken, işini-aşını kaybetmiş insanlarımıza yardımcı olmak amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya destek vermemiz, milli birlik ve dayanışma duygusu içinde bu süreci hep birlikte atlatmamız, fakir-fukaraya, garip-gurabaya sahip çıkmamız hepimizin ortak sorumluluğudur.

İnşallah bu sıkıntılı günleri de; millet olarak el ele vermek suretiyle, kardeşliğimizi daha da pekiştirerek, birbirimize yardımcı olarak, nimeti ve külfeti bölüşerek geride bırakacağız. Çünkü inancımızda komşusu aç iken tok yatan bizden değildir anlayışı vardır. Geçmişte düzenlenen kampanyalara güçlü bir şekilde destek veren Çorum’un kadirşinas ve hamiyetperver insanlarını tekrar göreve davet ediyorum ve bu kampanyanın da aynı şekilde karşılık bulacağına tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.

Haydi Çorum, şimdi kendi insanımıza “ensar” olma zamanı!"

Son Güncelleme: 03.04.2020 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
karakuş 2020-04-02 17:53:16

vekillerden çıt yok aman maaş falan bağışlamayın

Misafir Avatar
niyazi 2020-04-02 21:55:31 @karakuş

harbiden hemşehrili vekillerimiz de maaş bağışlamayı düşünüyorlar mı acaba

Beğenmedim! (1)
Avatar
osman 2020-04-02 22:23:49

helal olsun valiye sırada kimler var görelim insanımızı

Avatar
Dört gözle bekliyorum 2020-04-04 17:19:16

Zamanında feto yu övenlerin sonunu gördüm. Şimdi de bu ensarcilar ile ne zaman zit düşecekler dört gözle bekliyorum

Misafir Avatar
Yardımlaşmak 2020-04-08 13:10:55 @Dört gözle bekliyorum

Haydi Çorum şimdi Ensar olma zamanı cümlesi basın açıklamasında yer alıyor mu?Yoksa sonradan eklenti mi yapılmış.Türk milletinin kendine has genetiğinden ve geleneğinden gelen yardımlaşma duygusu vardır.Tarihte yardımlaşma ile pek çok örnek vardır.Ahilik geleneğinde siftah ile kıssadan hisseler vardır. İmece davranışı vardır.Israrla Ensar kelimesi neden vurgulanır?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Bay bilen! 2020-04-02 21:12:35

Onlar almayı bilir vermeyi bilmezler

Avatar
anitta 2020-04-02 21:55:55

bu karakuşun mesajını beğenmeyen vekillerden biridir

Avatar
Recep 2020-04-02 23:36:52

Belediyenin topladığı bağış noldu?

Avatar
Emekli saglikci 2020-04-03 18:51:41

Veren mi müslümandır ihale imar ranti vs alan mi

banner165