Vali'nin eşi onlarla tek tek ilgilendi

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaretinde öğrencilerle tek tek ilgilendi.

17 Haziran 2019 Pazartesi 16:35
Vali'nin eşi onlarla tek tek ilgilendi

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, ilçe ziyaretlerini Sungurlu ile sürdürdü.

Çiftçi’ye Boğazkale, Mecitözü, Alaca ve Sungurlu Kaymakam eşleri eşlik etti.

İlk olarak Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen serginin açılışına katılan Çiftçi, yapılan çalışmaları tek tek inceleyerek, çalışmalar hakkında kursiyerler ve görevlilerden bilgi aldı. El emeği göz nuru olarak ortaya çıkardıkları eserler için halk eğitim kursiyerlerini kutlayan Çiftçi, çalışmalarında başarılar diledi.

Azime Çiftçi ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen ‘Okuma-Yazma Seferberliği’ projesi kapsamında kursu başarı ile bitiren kursiyerlerin sertifika dağıtım törenine katıldı ve Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti.

Ziyareti sırasında öğrenciler, öğretmenler ve okul yönetimi ile bir araya gelen Çiftçi, öğrencilerle yakından ilgilendi. Okulun genel durumu ve öğrencilerin eğitimleriyle ilgili okul yönetimi ve öğretmenlerden bilgi aldı.

İlçe ziyareti kapsamında şehit ailesini ziyaret eden Azime Çiftçi, burada J.Asb.Kd.Çvş. Yavuz Selim Karaman’ın ailesi ile bir süre sohbet etti.

Çiftçi, son olarak Şehit Yavuz Karaman Hafızlık Orta Okulu’nu ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.