Vali'nin mutlu günü

Vali Mustafa Çiftçi, Balıkesir'de düzenlenen özel hareket polislerinin yemin törenine katıldı.

27 Aralık 2018 Perşembe 17:54
Vali'nin mutlu günü

Balıkesir Polis Eğitim Merkezi’nde 1,5 yıllık eğitimlerini tamamlayan 889 özel hareket polisi yemin ederek mezun oldu. Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda düzenlenen yemin töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Törene katılan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanefi Yazıcı, yemin töreninde göz yaşlarına hakim olamadı.

Törene Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Çorum Valisi Mustafa Çitçi ve eşi, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, POMEM Müdürü Ünsal Hayal, Balıkesir protokolü ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende dönem birincisi özel harekat polisi Nadir Ekşinar yaş kütüğüne plaket çaktı. Protokol konuşmalarının ardından tören mezunların yemin etmesiyle son buldu.

Vali Mustafa Çiftçi'nin, oğlu İsmail Burhan'ın mezuniyet programı nedeniyle Balıkesir'e gittiği öğrenildi.

Vali Çiftçi, evladı ile ilgili duygularını, "Büyük evladım bugün yapılan mezuniyet ve yemin töreni ile özel harekat saflarına katılmıştır. Balıkesir'de yapılan tören çok coşkulu ve görsel olarak güzeldi. Yüce Mevlam yiğit evlatlarımızın hepsini korusun, görevlerinde hayırlı başarılar ihsan etsin." sözleriyle dile getirdi.

İHA

Son Güncelleme: 27.12.2018 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2018-12-28 03:00:51

Hay maşAllah

Avatar
Bozkurt 2018-12-28 12:24:50

Valimiz içimizi ısıtmıstı sevmiştik. Ama şuan daha çok seviyoruz.Allah doğru yoldan ayırmasın sn.valim Allah yar ve yardımcınız olsun..