Vali semt pazarlarında

Vali Mustafa Çiftçi, semt pazarlarında inceleme yaptı.

08 Mayıs 2021 Cumartesi 15:13
Vali semt pazarlarında

Vali Mustafa Çiftçi, semt pazarlarında inceleme yaptı.
Tam kapanma döneminde 8 ve 15 Mayıs’ta  iki kez açılmasına karar verilen semt pazarları ülke genelinde olduğu gibi bugün Çorum’da da kuruldu.

Akkent Mahallesi TOKİ Pazarı, Cumartesi Pazarı, Buharaevler Mahallesi Perşembe Pazarı ve Mimar Sinan Mahallesi’nde Cuma Pazarı sabah açıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, tam kapanma sürecinde ilk defa bugün kurulmaya başlayan pazar yerlerinden Perşembe pazarını ziyaret ederek, pazarın son durumunu ve alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazik 2021-05-08 15:28:12

Sayin valim cumartesi pazarini bugun gordunuz mu aceba. Kural falan yoktu, tezgahlarin basinda en az 50 kisi vardi ve millet savas cikmis gibi patates, sogan, salataliga saldiriyordu. Pazarlarda bisey bulamayan marketlere akin etmis resmen.

Avatar
bazar ertesi 2021-05-08 16:09:53

Pazar çok pahalıydı. manavdan marketten al daha ucuz. hem de kalabalık ailece pazara gelenler vardı. bazartesibazarı.