Vali soruna el attı

Vali Mustafa Çiftçi,Dodurga’nın Mehmet Dede Tekke Köyü sakinlerinin sorunlarını el attı.

12 Ağustos 2020 Çarşamba 17:23
Vali soruna el attı

Vali Mustafa Çiftçi,Dodurga’nın Mehmet Dede Tekke Köyü sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Yapılan açıklamada, Valilik’te yapılan toplantıya, Dodurga Kaymakam V. Abdulkadir Işık, İl J. Kom. J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu, Maden Etüt ve Arama Dairesi Başkanı Cahit Dönmez, Mehmet Dede Obruk Köyü Muhtarı Yılmaz Göker, Mehmet Dede Tekke Köyü Muhtarı Ali Üremiş ve beraberindekilerle köy sorunları hakkında bir toplantı yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Bilindiği üzere, MTA sondaj makineleri Dodurga’nın Mehmet Dede Tekke Köyü’nde çeşitli madenlerle ilgili rezerv çalışması başlatmış, CHP yöneticileri köylülerin itirazlarını dinledikten sonra konuyu Vali Çiftçi’ye aktarmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MİLLET 2020-08-12 23:25:52

Bunlar ne zaman milletin hayrına bir işin ucundan tutar acaba? Bunlar madene karşı, altına karşı, yani herşeye karşılar. Sayın vekilimizi de boş işleri ile meşgul ediyorlarsa ona üzülüyor insan.

banner165