Vali ve eşinin yakın koruması oldu

Koruma altındaki Kerim’in polis olma hayalini Vali Mustafa Çiftçi gerçekleştirdi.

06 Haziran 2019 Perşembe 00:44
Vali ve eşinin yakın koruması oldu

Koruma altındaki Kerim’in polis olma hayalini Vali Mustafa Çiftçi gerçekleştirdi.

Vali Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Koruma altında bulunan Kerim Oynak isimli çocuk hayalinin polislik olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Kerim, bayramlaşma ziyaretlerinde Vali ve eşinin yakın koruması oldu.

Hayallerindeki bir günü yakın koruma olarak eğlenceli bir şekilde geçiren Kerim Oynak, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde yaşadığı güzel anlar için, Vali ve eşine teşekkür etti.

Öte yandan program kapsamında Atıl Üzelgün Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 0-18 yaş Çocuk Evleri Sitesi, Polis uygulama Noktası, Bölge Trafik Uygulama Noktası, Kamile ve Hacı Ahmet Akdağ Huzurevi, şehit aileleri ve Çepni Mahallesi sakinlerinden Gülseren Çelik anne ziyaret edilerek bayramları kutlandı ve kendileri ile hoş bir sohbet gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 08.06.2019 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corumlu 2019-06-06 20:09:25

Değerli Çorum lular size Sn.Vali Mustafa bey ile ilgili önemli bir konuyu paylaşmak istiyorum.Coruma bir çok vali geldi hepsinin de hizmeti olmuştur teşekkür ederiz.Ancak Mustafa Çiftçi Valimiz ile ilgili güzel çalışmaların yapıldığı medyadan görüyoruz. Bunun dışında bir iftar programında karşılaştık kendisi mutavazi ve güven veren bir yanıni doğal olarak hissettiriyor .Uygun bir masaya oturup ezan saatini beklerken bir çok insan güncel yada kendi ile ilgili meselerle konuşuyor, diğer taraftan orucun verdiği yorgunluk ,açlık ve susuzlugun verdiği sabır ile mücadele ederken.Diğer taraftan okunan kuran devam ediyor.Dikkatimi valinin hafiften kafasını öne arkaya hissettirmeden hissettirmeden bir şeyler mirildandigini fark ettim. Önce acaba birinemi işaret ediyor diye düşündüm değil, sonra yanındaki kişiye mi birşeyler söylüyor diye düşündüm oda değil. Acaba yanındaki bir şey söylüyor tasdik mi ediyor dedim oda değil.Anladım ki Sn Valimiz kimsenin dikkatini çekmeden okunan kuranı kerimi dinliyor ve eşlik ediyordu. Ben kuran bilen ve dini vecibelerini sıkı sıkıya yerine getiren biri değilim. Hatta cemaat ve tarikatlara olabilgince karşı birisi olarak dedim ki Yüce Allahım sana şükürler olsun. Takiye yapmadan devletine ve milletine gösteriş yapmadan aşağalamadan ,aşağalatmadan ,hassasiyetli sabırlı şekilde en yakışanı yapıyor.İçime öyle bir güven ve mutluluk geldiki anlatamam.Dedim ki korkma bu şehir tüm insanları güvende kimsenin çocuğu açta açıkta kalmaz.Kimse kendini öteki buteki hissetmez. Kimse devletin emanetine el süremez.Bu şehirde yanlış içinde kimse davranamaz devlet ve millet Ülkemizin değerleri Sn.Valimizde vücut bulmuş dedim.Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak yurdumun üstünde tüten en son ocak aklıma geldi. Sonra Atatürkün Mevcut güç damarlarındaki asil kanda mevcut sözü aklıma geldi. Sonra Fahrettin Paşanın mekkeyi mudufadaki aç susuz sabırla teslim olmayışı aklıma geldi.Dedim ki Sn Valimiz bu üç mısrada anlatılıyor gibi.Allah selamet versin.

banner165