Vali'ye desteklerini bu sözlerle açıkladılar

İnsani Değerler Platformu, Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret ederek genelevin faaliyet izninin durdurulmasına ilişkin karara destek verdiler.

12 Ekim 2021 Salı 09:41
Vali'ye desteklerini bu sözlerle açıkladılar

İnsani Değerler Platformu Vali Mustafa Çiftçi’ye destek ziyaretinde bulundu.

İl Hıfzıssıhha Kurulu ile Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu’nın Çorum Genelevi’nin faaliyetine izin vermemesi ile ilgili karar üzerine İnsani Değerler Platformu Başkanı  Adem Arslan ve platform üyesi STK temsilcileri Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti. Platform Vali Çiftçi'ye alınan kararla ilgili desteğini deklare etti.

İşte o açıklama:

“İnsani Değerler Platformu  olarak, şehrimizin sosyal ve idari yaşamında aldığınız kararların doğruluğunu görüyor ve önemsiyoruz. Hakkın, hukukun insani ve vicdani olarak kullanılması konusundaki hassasiyetinizi de takdir ediyoruz. Yetimin, öksüzün, yoksulun ve değeri hak eden tüm dezavantajlı kesimlerin yani kimsesizlerin kimsesi olma konusundaki çabanıza teşekkür ediyoruz.

İnsani Değerler Platformu  olarak, kamuoyu önüne çıkan her kimse, kendi kişisel görüşünü söylerken/ifşa ederken; her hangi bir kurumu, kuruluşu yahut camiayı kötülemek, karalamak hakkına sahip olamayacağını düşünüyoruz. Kaldı ki ortada değerlendirilmesi gereken bir durum varsa sadece o değerlendirilir. Kendinize ait yanlış bir düşünce, bütün bir kitleye şamil kılınamaz. Elinizdeki kibriti gözünüze çok yaklaştırırsanız arkadaki ormanı kaybedersiniz. Özensiz açıklamalar ve düşünceler bizim nazarımızda geçersizdir. Sayın Valimiz, Çorum halkının bugüne kadar gelen talebine kayıtsız kalmamış ve en önemlisi de kadının izzet ve onurunun korunması konusunda en büyük adımın atılmasına öncülük ettiniz. Milleti millet yapan değerlerin en öndeki taşıyıcıları olan kadınlarımız üzerinden yapılan çirkin saldırılar da şahsınızın kararlı duruşu ile bertaraf edilmiştir.

Kadınlarımızı, toplumumuzun en hassas ve en değerli yapıtaşı olarak görüyoruz. Hiç kimsenin yahut herhangi bir kirli düşüncenin inisiyatifine bırakılamayacak kadar kutsal ve değerli varlıklarımızdır onlar. Demokrasiyi ve hukuku önceleyen bir platform olarak kadınlarımızın demokratik ve hukuki haklarını sonuna kadar savunuyoruz.

Sayın Valimiz, milleti bir ve beraber yapan unsurların savunucuları ve mimarları olarak, kadınlarımızı sermaye gibi gören ve hakikati ters yüz eden bu yaklaşımı kınıyor ve bir kere daha milletimizin engin ferasetine havale ediyoruz.”

Son Güncelleme: 12.10.2021 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Secaatin gül 2021-10-12 09:59:22

Ensar vakfindaki tecavüzler içinde keşke birşeyler söyleseydiniz

Misafir Avatar
Tebrikler 2021-10-12 12:02:01 @Secaatin gül

Tebrikler Secaattin Gül. İşlerine gelmediği için söylememişlerdir. Çünkü bu resimdekilerin tamamına yakını Ensarcı.

Beğenmedim! (9)
Misafir Avatar
çorum 2021-10-12 11:01:34 @Secaatin gül

SECAATTİN SAPIK SAPIKTIR BİR YERDE DEĞİLKİ HERYERDE BİR KİŞİNİN YAPTIĞI SAPIKLIĞI GENELE YÜKLENMEZ.

Beğenmedim! (8)
Avatar
İşbaşındakiler 2021-10-12 11:54:44

20 yıldır AKP ve zihniyeti iktidardaydı niye bu kadar beklediler kerhane için acaba. Oralardaki araziyi ranta açmak için mi ? Tarikat , cemaat yurtlarında çocuklar istismar edilirken neredeydi bu adı insani ama ruhu paracı ve tarikatci olan platform. Sırf şekil gövde gösterisi. Adam kayırmak liyakatsiz adam işe sokmak , tarikat ve cemaatlere yardım etmekten başka hiçbir işe yaramayan insan topluluğu sadece. Valinin bunlarla resim vermesi bile çok yanlış. Teşekkür etmeniz ve arkasında durmanız gereken kişi Muzaffer Külcü ve H. İbrahim Aşkın , çünkü kerhaneyi ve bulunduğu bölgeyi imara açan ve oralara konut projesi çıkaran bunlar.

Avatar
Çorumlu 2021-10-12 14:00:40

Yorumlara bakınca herkes istismardan bahsetmiş, ensarcılara vurmuş. İstismarcı kim olursa olsun şerefsizdir, sapıktır.Onlara sahip çıkılmaz. Bu batıcı laikçi zihniyet ensarcılar yaparsa suç kabul eder, cehapeli ve malum zihniyet yaparsa dilleri bir yerlerine kaçar. Laikçi zihniyetin getirdiği nokta istismar vb. Keseceksin ibnelerin bir yerlerini olur mu tecavüz, ha o zamanda şeriat geldi diye suçlar bu batıcı yoobaz zihniyet

Avatar
selim 2021-10-12 22:16:06

Allah sayın valimiz gibi valilerin sayısını arttırsın, Levent Gökgillerden öfkelerinden çıldırsınlar

Avatar
Mehmet 2021-10-12 16:23:17

Sırf siyasi karşıtlıktan dolayı kerhanacı oldu millet.Değer yoksunu tiplere inat her türlü değerin yanında her türlü fahşanın da karşısında olmak inancımızdan siyasi tercihlerimizden değil.Bu hususta vali beyin azmini çalışmasını tebrik ediyorum.

Avatar
Corum 19 2021-10-12 23:53:59

Kafayi takmışsınız belden aşağıya başka düşündüğünüz yok

Avatar
İLHAN 2021-10-14 08:49:25

şuradaki yorumlara bak nasıl bir kafa ile yazıyorsunuz bu yazılarI ,bu pislik yuvasını savunuyorsunuz ,sonrada kadın hakları insana değer falan zırvalıyorsunuz, ORTADA BİR KADINI BİR ZEVK ARACI GİBİ KULLANIM ALANI VE PARASINI YİYEN PİR PEZEVENK SİSTEMİ.BU YIKILSIN MI YIKILMASINMI,NESİNİZ ULAN SİZ....

Avatar
Corum 19 2021-10-14 11:27:50

Namus diye atanin namussuzlugundan sosyalist komunistim diye atanin sosyalistliginden milliyetciyim diye atanin milliyetciliginden dindarim diye atanin dinciliginden ataturkcuyum diye atanin ataturkculugunden sitkimiz siyridi bos propaganda bos siyaset hamaset bezirganligi enflasyondan dusunce ifade ozgurlugunden hukukun ustunlugunden anayasal esitlikten egitim saglik sisteminden liyakattan haktan hukuktan haber verin emekmi rantiye mi ayaklari uzerinde durabilen ozgur bireyler mi sürü zihniyeti biat kültürü mu geçin bu boş muhabbetleri

banner165