Vali'ye yazdıklarına anında cevap geldi

Av. Teoman Şahin, Vali Mustafa Çiftçi'ye hoşgeldin derken samimi duygularını da dile getirdi

30 Kasım 2018 Cuma 15:26
Vali'ye yazdıklarına anında cevap geldi

Çorum Barosu Avukatlarından Teoman Şahin, Vali Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun dileklerini sosyal medya üzerinde farklı bir mesajla iletti.

Şahin samimi bir dille yazdığı mesajında, “Sayın Mustafa Çiftçi, Çorum’a Vali olarak atandınız, bürokrasiden kaçınmak ve vaktinizi almamak için şahsım ve temsil ettiğim bir kısım Çorumlu Aleviler adına fiziki ziyaret yerine buradan seslenmeyi uygun gördüm.

Hoş geldiniz. Tüm güzel işlerinizde yanınızda, yakınınızda tüm yanlış işlerinizde uzağınızda ve hatta gerektiğinde karşınızda olacağımızı bildiriyor, başarılar diliyoruz.

Umarız ve dileriz ki göreviniz bittiğinde ayrılığın hüznüyle ve bir dost edinmiş olmanın kazancıyla ilk defa bir valiyi bizzat uğurlamaya geliriz.” dedi.

Şahin’in mesajına karşılık Çorum Valiliği’nce “Nezaketinizden dolayı teşekkür ederiz.” cevabı verildi.

Son Güncelleme: 30.11.2018 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2018-11-30 15:37:58

Sayın valimiz zaten sıcak ve samimi birisi. Mantık doğru fakat uygulama yanlış tehdit eder gibi bir açıklama. Bundan önceki giden valiye bunu yazamazdiniz zaten. Bence elimizdekine sahip çıkmanın zamanı artık. Sayın valimiz tekrar hoşgeldiniz Allah yar ve yardımcınız olsun İnşAllah..

Avatar
Fatih 2018-11-30 22:55:21

Sayın valimiz ve müstakbel belediye başkanımız çorum İçin hayırlı olacaktır inşAllah. İktidar partisinin il başkanı da istifa ederse toplum ferahlayacaktır.

Avatar
Murad 2018-12-01 11:49:48

Sen önce avukatlığı öğren sonra başkalarının işlerini sorgula.

Avatar
Cengo 2018-11-30 16:42:34

Arkadaşlar yeni valimiz maşallah Allah bozmasın gayet saygılı mütevazı Allah yolunu açık eylesin