Para Piyasası modülü kapalı

Vali'yi hedef alanlara bir tepki de Başkan'dan

İskilipli Atıf Hoca’nın vefat yıldönümünde anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alanlara bir tepki de Aşgın'dan geldi.


Vali'yi hedef alanlara bir tepki de Başkan'dan

İskilipli Atıf Hoca’nın vefat yıldönümünde anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alarak ağır suçlamalarda bulunanlara karşı bir açıklama da Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan geldi.

Başkan Aşgın, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu milletin değerlerine, insanımızın kutsalına her fırsatta saldıran gayr-ı milli odaklar şunu çok iyi bilmelidir ki artık Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi gibi milletinin değerleriyle yoğrulmuş, insanımızın milli ve manevi duygularıyla beslenmiş devlet adamlarımız var.

Dış güçlerin maşalığını yapan, ülkesine yabancı, ruh kökünden ve manevi müktesebatından kopmuş, bürokratik oligarşinin zehirli çarkına sıkışıp hâdim olma vasfını hâkim olma vasfına kurban etmiş devlet adamları tarihin tozlu sayfasında artık yok mesabesindedir. Tarihin yok saydığı da milletimizin hafızasında yok hükmündedir.

Kıymetli Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi’yi tüm Çorum halkı da biz de çok seviyoruz.

Allah yar ve yardımcınız olsun Sayın Valim…” ifadelerine yer verdi.

next
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !