Vali’den başarı belgesi aldı

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Sivil Toplum İlişkileri Müdürü (Dernekler Müdürü) Mustafa Bayrak’a başarı belgesi verdi.

02 Ocak 2020 Perşembe 13:17
Vali’den başarı belgesi aldı

Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Sivil Toplum İlişkileri Müdürü (Dernekler Müdürü) Mustafa Bayrak’a başarı belgesi verdi.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Sivil Toplum İlişkileri Müdürlüğü’ne (Dernekler Müdürü) geldiği günden bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Mustafa Bayrak’ı derneklerle ilgili çalışmaları, denetimlerde gösterdiği ciddiyet, işinde gösterdiği samimiyetten dolayı başarı belgesi takdim etti.

Çorum Sivil Toplum İlişkileri Müdürü Mustafa Bayrak ta, “Başta Sayın Valimiz olmak üzere yaptığım çalışmalarımda bana destek olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu belgeyi birlikte hak ettiğimizi düşünüyorum, iyi ki sizlerle çalışıyorum, bundan böyle de toplumumuzda önemli yer tutan STK’ larımızla yapacağımız çalışmalarda hep birlikte daha iyiye gideceğimize yürekten inanıyor dedi.

Son Güncelleme: 02.01.2020 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman demir 2020-01-03 05:17:56

NEYİN BAŞARISI ÇORUMDA SİVİL TOPLUM MU KALDI

banner165