Vali’den bayram mesajı

Vali Ahmet Kara, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

02 Ekim 2014 Perşembe 13:44
 Vali’den bayram mesajı


Vali Ahmet Kara, Kurban Bayramı mesajı yayınladı.


Kurban Bayramı’nı Çorumlular ile birlikte kutlamanın heyecanıiçinde olduğunu belirten Kara, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Toplumumuzun manevi zenginliklerinden biri olan, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevginin, saygının, hoşgörünün ve kardeşliğin zirveleştiği, milletçe birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği, bir kurban bayramını siz Çorumlu hemşehrilerimizle birlikte kutlamanın heyecanı içerisindeyim.


Türk Mili etinin inancında, geleneğinde ve kültüründe, bayramlarla pekişen, küçüklere sevgi, büyüklere saygı vardır. Yoksul ve düşkünleri kollayıp koruyarak, yürek yüreğe kenetlenmek, birlik ve bütünlük içinde olmak vardır. Bayram günlerinde büyüklerimizi, kimsesin yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı, Devletimizin koruması altında, bulunan çocuklarımızı ziyaret etmenin, bayram sevincini onlarla paylaşmanın insanlık görevi olduğunu unutmamalıyız.


Ayrıca bayram vesilesiyle ailelerini ziyarete edecek vatandaşlarımızın bayramlarının acıya dönüşmemesi için trafik kurallarına uymaları gerektiğini ifade etmek isterim.


Bu duygu ve düşüncelerle bütün Çorumlu hemşehrilerimizin Kurban Bayramım en içten dileklerimle kutlar, selam ve saygılar sunarım.”




Son Güncelleme: 02.10.2014 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.