Vali’den iş dünyasına açık çek

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Divanı Üyeleri...

01 Ekim 2014 Çarşamba 14:41
 Vali’den iş dünyasına açık çek


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Divanı Üyeleri, Vali Ahmet Kara’ya tanışma ziyaretinde bulundu. TSO heyeti ziyarette, Vali Ahmet Kara’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.


Ziyarette Vali Ahmet Kara’ya; Çorum sanayisinin çok farklı sektörlerden teşekkül bir yapıya sahip olduğu aktarıldı. 600’e yakın KOBİ’siyle Çorum’un bir KOBİ başkenti olduğunun ifade edildiği ziyarette ayrıca, Çorum’da bürokrasi, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası arasında uyumlu bir çalışma düzeninin olduğu vurgulandı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Kara da, Çorum sanayisinin bölge illeri arasındaki en gelişmiş sanayi olduğunu bildiğini belirterek, ‘Siz mal ve hizmet üretiyorsunuz. İşi siz yapıyorsunuz, biz de sizin işinizi kolaylaştırmakla görevliyiz. Devletin görevi, vatandaşın işini kolaylaştırmak. Sizlerin işlerini kolaylaştırmak, önünüzün açılması için bizleri yönlendirmelisiniz. Bizi yönlendirin ki, biz de devletin bir yavaşlığı varsa bunu giderelim” dedi.


Göreve başlamasının ardından kendisine Çorum ile ilgili verilen bilgilerin hep olumlu olduğunu ifade eden Vali Kara, Çorum’un kültürel yapısının hayli zengin olduğunu vurguladı. Vali Ahmet Kara, iş dünyasına kapısının her zaman açık olduğunu belirterek “Bize düşen ne ise koşarız, görevimizi yaparız” diye konuştu. Vali Kara, ziyaretlerinden dolayı Çorum TSO Yöneticilerine teşekkür etti.




Son Güncelleme: 01.10.2014 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.