Vali’den önemli uyarı

Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ile yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Sabri Başköy’ü ziyaret etti.

29 Ocak 2014 Çarşamba 12:42
 Vali’den önemli uyarı


Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ile yeni yönetim kurulu üyeleri Vali Sabri Başköy’ü ziyaret etti.

Başköy, Taksiciler, minibüsçüler ve servisçiler açısından önemli konulardan birisinin eğitimli ve donanımlı iyi yetişmiş şoförler olduğunu belirterek, “ İyi yetişmiş şoförler, kaliteli ve güzel hizmetlerle beraber müşteri memnuniyetini de arttıracaktır." Dedi.

18 Ocak’ta yapılan seçimlerin ardından Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Gayretli ile Başkan Yardımcısı Fazlı Özdemir, Genel Sekreter Turan Bekmezci, Gürbüz Yasakcı, Hüseyin Cıbır, Tamer Çetin, Turabi Üreyen, A.İhsan Keskin, Serkan Erkoç, Yüksel Özden ve Mehmet Beksun’dan oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Başköy’ü makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdiler.

Çorum’da 38 taksi durağı bulunduğunu ve bu duraklara modern bir görünüm kazandırdıklarını belirten Başkan Gayretli; “Ticari taksilerde ve öğrenci servislerinde araç yaşını 12, personel servislerde ise 19 yaş olarak belirledik. Ayrıca şoförlerimizin emeklilik yaşını da 63’e çektik. Bu çalışmalar sırasında ve Servis Taşıma Yönetmenliği hazırlamamız noktasındaki desteklerinden dolayı Sayın Valimize, Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası yönetimi olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

Zaman zaman taksi duraklarını ziyaret ettiğine dikkat çeken Vali Başköy; “Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler bir bakıma bulunduğu şehirlerin birer aynasıdır. Çorum bu noktada yapmış olduğu atılımla bir adım öne çıkıyor. Özellikle yeni taksi durakları ve yeni araçlar vatandaşımızın da beğenisi kazanmış durumdadır.” Dedi.






Son Güncelleme: 29.01.2014 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165