Vali’den şehit ailesine bayram ziyareti

Vali Ahmet Kara Ramazan Bayramı münasebetiyle Kuzey Irak’ta şehit düşen Dursun Demirkol’un ailesini ziyaret etti.

17 Temmuz 2015 Cuma 17:12
 Vali’den şehit ailesine bayram ziyareti


Vali Ahmet Kara Ramazan Bayramı münasebetiyle Kuzey Irak’ta şehit düşen Dursun Demirkol’un ailesini ziyaret etti.


Cumhuriyet Lisesi arkasında Şehit Dursun Demirkol’un baba ocağında gerçekleştirilen ziyarete Vali Ahmet Kara’nın yanı sıra Garnizon ve İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Metin Özbek, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Söngüt katıldı. Protokol üyelerini şehit Dursun Demirkol’un babası Sadık ile annesi Fatma Demirkol karşıladı.


Şehit babası Sadık Demirkol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gurur duyduklarını ve duygulandıklarını söyledi.


‘Şehitlerimizin borcunu ödeyemeyiz’


Bugün Türkiye’de insanların rahatça yaşayabilmelerinde şehitlerin payının oldukça yüksek olduğuna değinen Vali Ahmet Kara ise, “Özgürlüğümüzü, hür yaşamamızı, memleketimizde hiçbir badire olmadan, hem ekonomik hem siyasi istikrarda olması şehitlerimizin sayesindedir. Onlar sayesinde hür yaşıyoruz. Şehidimiz Dursun ve tüm şehitlerimiz için Allah’tan rahmet diliyorum. Gençlerimiz ölümü göze almasalardı biz bu kadar rahat yaşayamayacaktık. Biz onlara borçluyuz. Biz onlara borcumuzu görevlerimizi güzel yaparak ödemeye çalışacağız. Şehitlerin borcu ödenmez. Peygamberlerden sonra şehitler girer cennete. Şehitler 70 kişiye de şefaat ediyorlar. Şehidimiz Dursun Demirkol sağlığındayken ailesinden sanki şehit olacağını anlar gibi helallik almış. Buda müthiş bir olay.” dedi.




Son Güncelleme: 18.07.2015 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165