Valiler Sungurlu'da

Çorum Valisi Kılıç ve Sakarya Valisi Balkanlıoğlu Sungurlu'da esnafı ziyaret etti

01 Aralık 2017 Cuma 14:58
Valiler Sungurlu'da

Sungurlu’ya gelen Çorum Valisi Necmettin Kılıç ve Sakarya Valisi hemşehrimiz İrfan Balkanlıoğlu, ilçede esnaf ziyaretinde bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü “Sungurlu’nun Değerleri Gençlerimizle Buluşuyor” projesi kapsamında öğrencilerle bir araya gelmek için Çorum Valisi Necmettin Kılıç ve Sakarya Valisi hemşehrimiz İrfan Balkanlıoğlu ilçeye geldi.

Valiler Kılıç ve Balkanlıoğlu Ulu Cami'de Cuma namazını kıldıktan sonra programın yapılacağı Özel İdare binasına yürüyerek gittiler. Valiler Kılıç ve Balkanlıoğlu, yol güzergahı üzerine bulunan esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet ettiler.

Valiler Kılıç ve Balkanlıoğlu’na Kaymakam Mitat Gözen, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan ve İl Genel Meclisi Üyeleri eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165