Valilik inceledi, bilgi verdi

Çorum Valiliği, Habercim 19'da yer alan “6 yıldır ıslah bekliyor” başlıklı haber üzerine inceleme yaptı ve bilgi verdi.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 13:54
Valilik inceledi, bilgi verdi

Çorum Valiliği, Sungurlu ilçe merkezinden geçen Budaközü ve Di Çayı ıslah çalışmalarının ıslah projelerinin 2017 yılında tamamlandığını, aynı yıldan itibaren yatırım programına teklif edildiğini açıkladı.

Habercim19’da yer alan Sungurlu İHA kaynaklı “6 yıldır ıslah bekliyor” başlıklı habere kısa bir açıklama yapıldı. Valilik’ten yapılan açıklamada, “Sungurlu’da Budaközü ve Di Çayı Dereleri 6 yıldır ıslah edilmeyi beklediği ile ilgili bazı hususlar gündeme getirilmiştir.

Yapılan inceleme sonucunda,  “Çorum Sungurlu İlçe Merkezi Dereleri Islahı Planlama ve Proje Yapımı İşi” adı altında ihale edilmek suretiyle yaptırılan Sungurlu İlçe Merkezi Derelerinin (Budaközü Çayı, Diği Çayı ve Akçay Çayı) Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanmıştır. Ayrıca 2017 yılından itibaren de yatırım programlarına teklif edilmektedir. Bilgilerinize sunulur.” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlulu 2019-07-24 19:35:19

Bir gün o iki dere taşar , demedi demeyin, proje yapılmış da niye yatırım programına alınmıyor, gücünüz yetmiyor denek ki, açıklama değil ıslah istiyoruz.