Valilik söylentilere açıklık getirdi

Çorum Valiliği, eski nüfus cüzdanları ve sürücü belgelerinin yenisi ile değiştirilinceye kadar geçerli olacağı bilgisi verildi.

18 Aralık 2019 Çarşamba 12:08
Valilik söylentilere açıklık getirdi

Çorum Valiliği kimlik kartı ve sürücü belgesi yenileme süresinin 2019 yılı sonunda dolacağı yönündeki söylentilere açıklık getirdi. Yapılan açıklamada, eski nüfus cüzdanları ve sürücü belgelerinin yenisi ile değiştirilinceye kadar geçerli olacağı bilgisi verildi.

İşte o açıklama:

‘Son zamanlarda, T.C. kimlik kartı ve sürücü belgesi yenileme sürelerinin 2019 yılı sonunda dolacağı yönünde bir söylenti yayıldığı ve bu nedenle vatandaşlarımızın nüfus müdürlüklerine yoğun bir şekilde başvuruda bulundukları incelenmiştir.

Gerek T.C. kimlik kartlarında gerekse eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesinde kesin bir süre bulunmayıp değiştirme işlemleri 2019 yılından sonra da devam edecektir. Eski nüfus cüzdanları ve sürücü belgeleri yenisi ile değiştirilinceye kadar geçerli olacaktır. Vatandaşlarımızın resmi makamların açıklamaları dışında yayılan söylentilere itibar etmemeleri kendi menfaatlerine olacaktır.”

Son Güncelleme: 20.12.2019 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.