Valilik teşekkür etti

Çorum Valiliği, Çorum’dan İdlib’e gönderilen insani yardımların toplamını açıkladı.

05 Mart 2020 Perşembe 11:56
Valilik teşekkür etti

Çorum Valiliği, Çorum’dan İdlib’e gönderilen insani yardımların toplamını açıkladı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun öncülüğünde ve AFAD koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının İdlib için başlattığı ‘Bir Aradayız, İdlib’in Yanındayız’ adlı insani yardım kampanyasına, Valilik önderliğinde Çorum olarak bugüne kadar toplanan 10 tır insani yardım, 150 ton gıda ve barınma maddesi, ayrıca 1178 koli gıda İdlib bölgesine ulaştırıldı.

Ayrıca İHH kanalıyla da 16 tır (400 ton) insani yardım İdlib bölgesine gönderilmiştir.

Bu konuda yardım ve desteklerini esirgemeyen başta hamiyetperver Çorum halkımıza, Çorum Belediyemize, İl Özel İdaremize, İlçe Kaymakamlıklarımıza, Çorum Sanayi ve Ticaret Odasına, Çorum Ticaret Borsasına, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, Çorum Ziraat Odasına, ÇOSİAD’a, MÜSİAD’a, İnsani Yardım Vakfına, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine ve katkı sağlayan tüm sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kadirşinas ve yardımsever Çorum halkı bir kez daha üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirmiştir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.