Valilikten bir uyarı daha!

Çorum Valiliği, kar yağışına karşı tekrar uyarıda bulundu. Bu gece Çorum soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.

29 Kasım 2016 Salı 16:52
Valilikten bir uyarı daha!

Çorum Valiliği, kar yağışına karşı tekrar uyarıda bulundu. Bu gece Çorum soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Çorum Valiliği’nin konuya ilişkin açıklaması şöyle;

“Bölge genelinde yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların bu gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’in iç kesimleri, yarın (Çarşamba) Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde kar yağışına dönüşmesi bekleniyor. Kar yüksekliğinin özellikle Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde 10-20 santim, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde ise yer yer 30 santim olması bekleniyor. Kar yağışının Perşembe günü Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde aralıklarla etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Hafif kar; 1-3, orta kuvvetli kar; 3-10, kuvvetli kar 10-20, yoğun kar 20 santim ve üzeridir.”

Son Güncelleme: 29.11.2016 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.