Valilik’ten kömür açıklaması

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılan kömürlerin satıldığı yönünde çıkan...

31 Ekim 2014 Cuma 17:12
 Valilik’ten kömür açıklaması


Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılan kömürlerin satıldığı yönünde çıkan haberlerle ilgili Valilik’ten açıklama yapıldı.


Vakıf tarafından dağıtılan kömürlerin satıldığı yönündeki şikâyetlerin hassasiyetle değerlendirildiği, 3. kişilere satıldığının tespiti halinde kömür yardımlarının iptal edilip kömürün geri alındığı ve ilgili makamlar nezdinde yasal soruşturmanın başlatıldığı belirtilen açıklamada, “23.10.2014 tarihinde bazı basın yayın kuruluşlarında 'Yardım Kömürünü Satanlar Var' başlığı altında çıkan haber doğrultusunda yapılan incelemede; İlimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak 2014-2015 kış sezonunda merkez ilçe ve bağlı köylerde ikamet eden muhtaç durumda olan, 10.000 aileye toplamda 20.000 ton kömür yardımı yapılması planlanmış olup, hâlihazırda kömür dağıtımına devam edilmektedir. Vakfa yapılan tüm yardım başvurularında olduğu gibi kömür yardımı başvurularında da vatandaşların sosyal güvenlik ve mal varlığı taramaları yapılıp ısınma amaçlı doğalgaz kullanıp kullanmadıkları ise Çorumgaz'dan alınan belgelerle tespit edilmekte, gerektiğinde hane incelemeleri büyük bir titizlikle yapılmaktadır.


Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılan kömür torbalarını üzerinde 'para ile satılamaz' ibaresi bulunmaktadır.” denildi. 




Son Güncelleme: 31.10.2014 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit kayan 2016-09-23 11:33:51

Kömür yardımı istiyorum ilgilenirseniz sevinirim

Avatar
Ramazan Boztilki 2016-11-21 23:16:34

Kömür yardımı istiyorum ama nedense bana cıkmıyor askeri ücretle calısıyom cok kişi tanıyorum emekli motoru var tarlası var evi var alıyor üstelik satıyor helede köylüler

banner165