Vali’nin eşi çocuklarla iftara katıldı

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, çocuklar ile birlikte iftar programına katıldı.

15 Mayıs 2019 Çarşamba 16:58
Vali’nin eşi çocuklarla iftara katıldı

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Anneler Günü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi’ne bağlı evlerde kalan çocuklar ile birlikte iftar programına katıldı.

İftar programına AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi  Ahmet Sami Ceylan’ın eşi Ebru Ceylan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Levent Tuzcu ve İl Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz’ın eşleri de katıldı.

Çocuklarla sohbet ederek onlarla yakından ilgilenen Çiftçi, çocuk evlerinin mevcut durumu ve kalan çocuklar hakkında bilgi aldı.

İftar yemeğinin ardından kuruluşta kalan çocuklar Azime Çiftçi ve protokol eşlerine çiçek verdi, Anneler Günü’nü kutlayarak teşekkür etti.

Son Güncelleme: 16.05.2019 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.