Vali’nin eşi Osmancık’ta

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, ilçe ziyaretlerini Osmancık ile sürdürdü.

29 Nisan 2019 Pazartesi 18:53
Vali’nin eşi Osmancık’ta

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, ilçe ziyaretlerini Osmancık ile sürdürdü. Çiftçi’ye kaymakam eşleri de eşlik etti.

İlk olarak Osmancık Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kursları ziyaret eden Çiftçi merkez müdürü ve kursiyerlerden üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Restorasyonu tamamlanan tarihi Koyun Baba Köprüsü’nü gezdi.

Nene Hatun Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret eden Çiftçi, özel eğitimli çocukların toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu, fedakâr öğretmenlerin yakın ilgilerini öğrencilere göstererek, bir aile gibi olduklarını ve özverili çalışmalar sonucunda, çocukların kendilerine yetecek derecede yaşam becerileri kazanarak kişisel gelişim ve ilerlemelerine katkı sağladığını belirtti.

METEM Okuluna yaptığı ziyarette de, öğrencilerle sohbet ederek yaptıkları tasarımları inceleyen Çiftçi yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade etti.

Çiftçi, ziyaret kapsamında 4-6 yaş Kuran Kursu’nu ziyaret ederek eğitim gören çocuklarla bir süre sohbet edip kurs öğreticilerinden bilgiler aldı.

Osmancıklı Piyade Er Yaşar Arslaner’in ailesini ziyaret eden Çiftçi, şehidimizin ailesi ile bir süre sohbet ederek hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, taleplerini her zaman yerine getirmeye hazır olduklarını kaydetti.

Çiftçi’nin son ziyaret durağı Gelincik Anaokulu oldu Okul müdüründen okul hakkında bilgiler alarak burada öğrencilerle yakından ilgilendi.

Son Güncelleme: 29.04.2019 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-04-29 20:57:33

Vali eşi, kaymakam eşi... Kendi ceplerinden harcayarak bu ziyaretleri yapıyorsa sorun yok ama devletin kasasından çıkıyorsa bu gereksiz gezmeleri yapmasınlar.