Vali’nin hafta sonu mesaisi

Vali Sabri Başköy, hafta sonu mesaisini Aşağı Sanayi sitesinde bulunan işyeri sahiplerini ziyarete ayırdı.

25 Ocak 2014 Cumartesi 23:18
Vali’nin hafta sonu mesaisi


Vali Sabri Başköy, hafta sonu mesaisini Aşağı Sanayi sitesinde bulunan işyeri sahiplerini ziyarete ayırdı. 

Zaman zaman Organize Sanayi Bölgesi, Küçük Sanayi Sitesi ile esnafları ziyaret ederek onların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Sabri Başköy, bu kapsamda son olarak Aşağı Sanayisi Sitesi’nde bulunan Er Ticaret Makine Hırdavat Sanayi Gazları Tic. San. A.Ş. sahibi Safa Kip, Erdem Otomotiv ve Lastik San. ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Hüseyin Gökeşme, Erdem Rulman Makine Tic. San. Koll. Şti. sahibi Mahmut Gökeşme, Tekin Oto sahibi Tekin Kerman, Yükselen Makine sahibi Osman Yılmaz ve İç Anadolu Rulman San. Tic. Ltd. Şti.’in sahipleri Fatih Tokat ve Necati Ceyhan’ı işyerlerinde ayrı ayrı ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet etti.

Vali Sabri Başköy’ün Aşağı Sanayi Sitesi’ni ziyaret etmesinden ve istek, talep ve beklentilerini kendilerine doğrudan aktarmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden işyeri sahipleri, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İmkânlar ölçüsünde hemen hemen tüm sektör ve alanlarda halka hizmet eden esnafları ziyaret ederek, onların iş durumları ile sorun ve talepleri hakkında kendilerinden bizzat bilgi aldığını ifade eden Vali Başköy, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerle esnafların talep ve sorunları ile bu sorunların çözümü noktasında fikir alış verişinde bulunuyoruz." dedi ve esnaflara çalışmalarında kolaylıklar ile bol ve bereketli kazançlar diledi.





Son Güncelleme: 25.01.2014 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan terekçi 2014-01-26 16:39:35

Helal olsun adam tatil demiyor gece gündüz demiyor