Vali’nin Sungurlu hassasiyeti

Valisi Ahmet Kara bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sungurlu ilçesine geldi.

31 Ekim 2014 Cuma 17:17
Vali’nin Sungurlu hassasiyeti


Valisi Ahmet Kara bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sungurlu ilçesine geldi. 

Sabah saatlerinde ilçeye gelen Vali Ahmet Kara ilk olarak Sungurlu Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Vali Kara'yı Kaymakamlık önünde İlçe Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, Belediye Başkan vekili Fevzi Yalınkılıçlı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri karşıladı.

Kaymakamlıkta Kaymakam Osman Beyazyıldız'da Sungurlu hakkında bilgi alan Vali Kara daha sonra Cumhuriyet Başsavcılığına hareket etti.

SUNGURLU ÇİM SAHAYA EN KISA SÜREDE KAVUŞACAK

Buradan da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Vali Kara, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Durmaz'dan bilgi aldı. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçen Vali Kara askerleri selamladı. Burada bir gazetecinin çim saha sorusuna, "Yeni geldiğim için her hangi bir bilgim yok. Gerekli girişimler en kısa zamanda yapılarak Sungurlu'nun çim sahaya kavuşması için elimden geleni yapacağım" dedi.

SUNGURLU BENİM İÇİN AYRI ÖNEME SAHİP

Daha sonra Sungurlu Belediyesi'ne geçen Vali Kara, burada çiçeklerle karşılandı. İlk memuriyet hayatına Sungurlu Kaymakamlığı'nda başladığını belirten Vali Kara, bir ay Sungurlu'da kaldığını belirterek, bu yüzden Sungurlu'nun kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Daha Sonra Ticaret ve Sanayi Odası'na geçen Vali Kara, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Artık damla sulama sistemi geçilmesi gerektiğini söyleyen Vali Kara, "Topraklar bu sayede daha verimli olacaktır" dedi.

SUNGURLU OSB'Yİ KALKINDIRMALISINIZ!

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alaittin Akel'den bilgi alan Vali Kara, "Dışarıda yaşayan işadamlarıyla irtibata geçip, Sungurlu OSB'yi biran önce kalkındırmalısınız. Bizim üzerimize ne düşüyorsa biz yapmaya hazırız" dedi.

Daha sonra Sungurlu Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Vali Kara, burada Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil'den bilgi aldı. Sungurlu Ticaret Borsası Salonu'nu çok beğendiğini ifade eden Vali Kara, bir gün Sungurlu'ya gelerek satış işlemini izlemek istediğini dile getirdi.

Cuma namazını Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Yıldırım Beyazıt Caminde kılan Vali Kara'yı cami çıkışında karşılaştığı öğrenciler sohbet etti.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kara, daha sonra, Baktat Tesisleri'ne geçti.

Baktat Tesisleri'nde öğle yemeği yiyen Vali Kara burada incelemelerde bulundu. Baktat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Baklan'dan fabrika hakkında bilgi alan Vali Kara daha sonra Bahçelievler Mahallesi, 2078. Sokakta bulunan bir evi ziyaret etti. Burada Mevlüde Görgün ile bir süre sohbet eden Vali Kara buradan Ziraat Odası'na geçti. Ziraat Odası Başkanı Dursun Karslı ve yönetim kurulu üyelerinden bilgi alan Vali Kara, daha sonra Ankara-Samsun karayolu üzerinde faaliyet gösteren Larton Şirketini ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.





İHA

Son Güncelleme: 31.10.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165