Vali’ye muhalefet de destek verdi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'ye yönelik algı, kurgu ve yıpratma girişimlerine toplumun tün dinamikleri tepki gösterirken, bazı muhalefet temsilcileri de destek verdi.

23 Kasım 2022 Çarşamba 18:35
Vali’ye muhalefet de destek verdi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'ye yönelik algı, kurgu ve yıpratma girişimlerine başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm dinamiklerinden karşı duruş sergilenirken, yaşanan gelişmelere ilişkin bazı muhalfet temsilcilerinin de gündeminde.

'ŞEHRİMİZ ADINA ÇOK ÜZÜCÜ'

Gelecek Partisi İl Başkanı Barış Coşgunsu, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi üzerinden oluşturulmaya çalışılan algı operasyonunun şehrimiz adına üzücü olduğunu açıkladı.

'BAŞARIYLA GÖREV YAPIYOR'

Çorum’da uzun yıllardır başarıyla görev yapan Vali Mustafa Çiftçi’nin bir fotoğraf üzerinden hedef gösterilmesini ve bunun bilinçli olarak yapılmasını Gelecek Partisi Çorum teşkilatları olarak kınadıklarını vurgulayan Barış Coşgunsu, “Sayın Valimizin hedef gösterilmesi kabullenilemez” dedi.

'ÇİRKİN SİYASET PROPAGANDASI'

Vali Çiftçi’nin şehrimizde oluşturulmaya çalışılan çirkin siyaset propagandasına alet edilmemesi gerektiğini ifade eden Coşgunsu, Valilik makamlarının devleti temsil eden yüce makamlar olduğunu belirtti.

'VALİLİK MAKAMI SİYASET ÜSTÜ'

Ayrıca valilerin hiçbir siyasi parti ve zümrenin gölgesi altında hareket etmemesi gerektiğinin altını çizen Barış Coşgunsu, valilik makamlarının herkesi kucaklayan siyaset üstü makamlar olduğunu aktardı.

'BAZI ÇEVRELER VALİ'Yİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYOR'

Birilerinin küçük hesapları yüzünden şehrimiz valisinin yerel ve ulusal medya aracılığıyla yıpratılmaya çalışıldığını kaydeden Gelecek Partisi İl Başkanı Barış Coşgunsu, “Hatırlatmak isterim ki bu tür haberler Sayın Valimize zarar verdiği gibi şehrimizin adına da zarar vermektedir. Sayın Valimiz ilimizde görev yaptığı süre içerisinde vatandaşlarımızın takdirini kazanmış ve gönlünde ayrı bir yer edinmiştir. Valimizin birilerinin kişisel ihtiras ve hesaplarına alet edilmesini hoş bulmadığımızı buradan belirtmek istiyoruz..

SAYIN VALİ HER ZAMAN MAZLUM VE MAĞDURUN YANINDA

Bugüne kadar mazlumun ve mağdurun yanında olmaya çalışan Sayın Valimize de görevinde kolaylık ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.11.2022 19:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2022-11-23 20:21:24

Tabakcıdan vekil yaparsanız böyle olur 3 millet vekili var 3 de vizyonsuz düşük profıllı suc bunları secen corumlunun

Avatar
Yunus 2022-11-23 18:47:19

A Sami suyunun ısındığını anlayınca saldırmaya geçti . Bir de devletin müdür ve memurlarını da proğram dan uzaklaştırması hiç af edilecek değildir . Devleti tanımayan bilmeyen bir cahil gibi davranmış .

Avatar
Emre 2022-11-23 19:58:26

Ahmet sami Ceylan’ın her tarafı vekil olsa nolur ben çok iyi biliyorum meclisteki konumunu da siyasetteki yerini de
Ortalık yerde olacak iş mi valiyle atışmak
Kimsin sen feriştah mısın hayırdır

Avatar
Yazık 2022-11-23 21:26:58

Siyaset bu kadar basit olmamalı bilin meliki kim ki devletin Valisini karşısına alır kendine zarar verir.

Avatar
Vatandaş 2022-11-23 19:56:23

Rahmetli Demirel e Çorumdan musafirlerin var demişler Demirel gelensere sorun bakalım kimin tayini için gelmişler demiş.
Demirel in kelem memuru neden kabul etmediniz ce o soruyu sordunuz diye sormuşlar.
Demirel bu soru üzerine Çorumlu ne ister tayinden başka. Nereden adam tenımış bizi biz ne istemeliyiz Yollar yarım, YHT Havealanı, ecemi birliği Yüksek Okulllar vs ös. Durum bu maalesef gündem den düşürülmeli

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-11-24 10:26:48

YALAK TAŞDI ...ÇORUM NE ZAMAN MİLLETVEKİLİ ÇIKARDIN Kİ.....FİTNE FESAT İLE ANILALAN DÜNYANIN MERKEZİ.....belediye başkanı millet vekilini tanımaz vekil valiyi tanımaz.BUNLARIN FÖRST LEYDİLERİNE GÜÇ YETMEZ.....

Avatar
Osman 2022-11-24 09:02:19

vali iyi adam ama ( iyi adam nedir ) Faydalı mıdır, şehre katkısı nedir, Vizyon sahibi midir, kurumları gereği gibi çalıştırıyor mu ? asıl bunları da soralım

Avatar
Komilfo 2022-11-24 10:10:45

Mustafa Bey'e haksızlık yapılıyor. Yazık! Bence siyasiler daha temkinli davranmalı...