Vali’ye Tıp Bayramı ziyareti

14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Kamu Hastaneleri...

13 Mart 2015 Cuma 15:21
Vali’ye Tıp Bayramı ziyareti


14 Mart Tıp Bayramı Münasebetiyle İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı ve beraberindeki heyet, Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti.

Tıp Bayramı kapsamında Çorum’da yapılan etkinlikler hakkında Vali Ahmet Kara'ya bilgi veren İsmail Yücel, sağlık alanında kendilerine verdiği destekten tüm sağlık çalışanları adına teşekkür etti. Konuşmasında sağlık çalışanlarının çalışma şartlarının zorluğuna değinen Vali Kara, "Son dönemde sağlık konusunda yapılan yasal düzenlemelerle sağlık çalışanlarımızın çalışma şartları düzeltilmektedir. İleride daha da iyi olacağı kanısındayım. Yaşama hakkından daha kutsal bir hak yok, bu hakkın kullanımında emeği geçen, insan hayatını ve insan sağlığını ön planda tutan sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, Tıp Bayramlarını kutluyorum."dedi.




Son Güncelleme: 13.03.2015 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165