Vatandaş tek tek konuştu

Halkla Buluşma Huzur Toplantıları Buharaevler'de düzenledi.

18 Ocak 2018 Perşembe 00:34
Vatandaş tek tek konuştu

Buharaevler Mahallesi’nde Halk Günü Toplantısı düzenlendi.

Mustafa Kemal Ortaokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Sayın Azmi Yeşil, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, daire müdürleri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Çorum Valiliği olarak vatandaşın huzur ve güven içerisinde yaşaması için tüm çabayı gösterdiklerini belirterek, “Bize yaptığınız müracaatlar kesinlikle boş çevrilmez. Sorunlarınızı imkanlar dahilinde çözüme kavuşturacağız. Tüm ilgili daire amirlerimiz buradalar. Sorunlarınızı dinleyip çözümü konusunda çaba göstereceğiz. Devlet elbette vatandaşı için vardır. Kapımız her zaman her konuda size açıktır.” dedi.

Daha sonra mahalle sakinlerine tek tek söz verilerek sıkıntı, istek ve şikâyetleri dinlendi. Çözüm konusunda ilgili daire amirleri talimatlandırıldı.

Halk günü toplantısının ardından Okul Aile Birliği Üyeleri ve öğretmenlerle de bir toplantı yapılarak eğitimle ilgili konular görüşüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-01-18 08:27:29

Sayın Habercim19 yetkilileri, vatandaşlardan kimse soru sormadı mı? Hiç habere yansıtmamışsınız. Vatandaşın sesi olun yöneticilerin değil.