Ve Sungurlu geçişine EDS kuruluyor

Ankara-Samsun karayolunun Sungurlu şehir geçişine Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kuruluyor.

08 Nisan 2022 Cuma 11:41
Ve Sungurlu geçişine EDS kuruluyor

Ankara-Samsun karayolunun Sungurlu şehir geçişine “ortalama hız tespiti” yapmak için Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kuruluyor.

Sungurlu Gazetesi'nin haberine göre; Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’nin girişimleriyle Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Sungurlu-Çorum karayoluna çift yönlü olarak araçların hız tespitini yapmak için kurulan EDS’nin ardından, vatandaşlardan gelen talepler üzerine sitemin ilçe geçişini kapsayacak şekilde genişletileceği yönünde söz vermişti.

Muhsin Dere’nin girişimleri sonucu sistemin ilçe geçişini kapsayacak proje hazırlanarak, çalışmalar son aşamaya geldi. Sungurlu’nun Ankara ve Samsun girişlerinden çift yönlü olarak kurulacak sistemle 5.984 metrelik ilçe geçişinde araçların ortalama hız tespiti yapılacak.

Tabelaların ve kameraların kurulduğu sistemin önümüzdeki günlerde belirlenecek hız sınırları ile faaliyete geçeceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 08.04.2022 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer 2022-04-08 13:29:17

hangi vatandaş kendi ayağına kurşun sıkmak istesin ki de böyle bir talebi olsun???

Avatar
Bilen 2022-04-08 17:44:43

Kara yolunu ilçeden geçirmek için elinden geleni yapacaksın bu yola 6 adet kırmızı ışık koyacaksın üstüne bir de EDS talep edeceksin. Buna en çok sungulu halkı takılacaktır.

Avatar
Çevre yolu eds? 2022-04-08 18:50:13

Çorum şehir merkezi (çevre yolu) eds ne durumda.İlim yayma kavşağında daha çok kaza olmasını canların yanmasını mı bekliyoruz.

Avatar
sınırı geçen süriyeliler baş taçi ,kırmizi işikta geçen Türk hıdır dayı çezayi yesin 2022-04-09 04:37:12

sungurlulu